Unna dig

Manikyr, pedikyr, massage...

Välkommen!

I Cutie Cares salonger i Stockholm erbjuder vi flera olika behandlingar inom bl.a:

Föregående bild
Nästa bild

Våra skönhetsbehandlingar

manikyr ikon | Cutie Care | Boka tid för manikyr, pedikyr, massage

Manikyr

Förbered dig för att få en fantastik nagelbehandling. Vår manikyr är handgjord och naturlig från våra kinesiska specialister. Låt dina vänner bli avundsjuka för hur du har designat dina naglar.

pedikyr ikon

Pedikyr & fotvård

Inte bara dina händer behöver vackra naglar, dina fötter kräver lite extra omvårdnad. Med vår pedikyr och fotvård blir dina fötter blir som glänsande nya.

massage ikon

Massage

När det är som bäst i en avslappnad miljö, din kropp och själ återfår energi av en kraftfull fotmassage och en mjukgörande huvudmassage. Om du är gravid hjälper vår speciellt designade massage genom att minska svullnader. 

spa ikon

Spa

Vårt SPA är designad att leverera och uppleva traditionell och kvalitativ asiatisk omvårdnad och tjänster. Vi har mer än 10 olika massagebehandlingar. Bli bortskämd av en kinesisk terapeut som bygger dina naglar, trimmar fötter eller ger dig en massage.

ogonfransar ikon

Ögonbryn / fransar

Ögonen är det första man ser när man träffar någon. Och vi tar hand om inramningen. Låt dina ögon bli extra vackra genom professionell behandling av dina ögonfransar och ögonbryn.

vaxning ikon

Vaxning

Hos oss blir du professionellt behandlad och vi garanterar du känner dig trygg, väl omhändertagen och nöjd med resultatet av vaxningen. Efter behandlingen blir din hud helt fri från hår.

makeup ikon

Permanent makeup

Genom att bada bastu blir dina muskler mer avslappande och mer mottagliga för massage. Unna dig själv en rejält avslappnande bastubehandling med massage.

paket ikon

Paket

Nu har vi skapat paket på våra populära behandlingar som ger dig ett bättre pris. Nu kan du njuta av två behandlingar vid samma besök i våra salonger.

Köp vårt presentkort

Vårt presentkort är en mycket uppskattad gåva. Presenkortet köper du i vår webbutik och det går att använda till alla våra behandlingar och till skänhetsprodukterna i webbutiken.

Välkommen till våra salonger i Stockholm!

Cutie-Nails-Kungsholmen-logo

Kungsholmen

Drottningsholmsvägen 58
Stockholm
Cutie-Spa-Mall-of-Scandinavia-logo

Mall of Scandinavia

Mall of Scandinavia, v5-003,
Råsta Strandväg 13C, Solna

Cutie-Nails-Saltsjobaden-logo

Saltsjöbaden

Saltsjöbaden Centrum
Nacka
Blissful Danderyd - By Cutie Care

Danderyd

Mörby Centrum
Öppnar 25 mars

Handla i vår webbutik

Nu kan du handla våra produkter online. Det är precis de produkter vi använder i våra behandlingar. Nedan ser du en del av vårt urval. Välkommen till vår onlinebutik.