Om Oss
Cutie Care

En del av Kina i Stockholm

“En del av Kina i Stockholm”. Det var mitt motto när jag skapade Cutie Care 2012. Hela inredningen i salongerna är inspirerat av Kina. Designen, musiken, möblemanget och teerna (självklart så serverar vi underbara kinesiska teer till våra kunder). 

Nu har vi 6 salonger, fantastiska, proffsiga medarbetare och mycket mer. 

Välkommen på en skön, rogivande behandling hos Cutie Care.

Cutie Care

Filosofi

Vårt Spa är designat för att ge dig den bästa upplevelsen och den högsta kvalitén av traditionell Kinesisk och asiatisk omvårdnad och service. Hos oss på Cutie Care blir du bortskämd av en av våra asiatisk specialister som skulpterar dina naglar, trimmar dina fötter eller ger dig en skön massage.


Våra behandlingar och tjänster sker för hand och vi använder alltid naturliga och miljövänliga produkter. I vårt spa har vi dessutom designat ett miljösäkerhetssystem som möter de allra högsta kraven i Sverige, för en säker och sund arbetsmiljö – allt för att försäkra oss om din och våra medarbetares hälsa och välbefinnande. 


Nagelförlängningar görs för hand, nagelkonst och skulptering sker också manuellt av våra kinesiska specialister som har många års erfarenhet. Allting görs för hand så långt det är möjligt. Maskiner som klipper och trimmar naglar eller masserar kroppen är förbjudna hos oss. 


Filosofin vi har på Cutie Care är att till dig som kund, leverera en personlig och unik behandling, anpassat till just ditt behov.

Asiatisk omvårdnad

Bli bortskämd ‘Asian Style’ av terapister som blivit utbildade och är från Asien – vilket garanterar en erfarenhet som är genuint asiatisk.

Naturliga produkter

Salongen och tjänsterna använder så långt det går naturliga produkter för att erbjuda gröna och miljövänliga tjänster och det tjänar också dina naglar och din hy på.

Avskilt

Tjänsterna levereras i en tyst rofylld omgivning med lugnande musik och uppfriskande kinesiska teer. Maximalt 10 kunder kan samtidigt njuta av behandlingar i våra avskilda rum.

Handgjort

Terapeuterna är utbildade för att rengöra och fixa dina naglar och fötter med minimalt användande av konstgjorda produkter och absolut inga maskiner. Varje nagel får sina specifika uppmärksamhet.

Erfarenhet

Alla terapeuter har flera års erfarenhet och utbilding. Den ledande nagelterapeuten har dessutom i över 3 år varit lärare på den ledande nagelskolan i Beijing. Den ledande fotmassören har masserat fötter i över 10 år på en av de bäste massagesalongerna i Beijing.

Omgivning

Att försöka skapa en del av Kina i Stockholm har varit en ledstjärna för den kinesiska designer som med hjälp av kinesisk inredning skapat en känsla av att vara i Kina när du får en nagelbehandling eller fotmassage. Salongerna ligger centralt placerade vid Fridhemsplan, Kungsholmen; Mall of Scandinavia, Solna och Saltsjöbadens centrum och erbjuden en lugn och avskild miljö.

Våra medarbetare

Denisa Kadiasi

Manager

Sibora Elezi

Nagelterapeut

Truc Nguyen

Nagelterapeut

Juan Liu

Terapeut

Yang Yang LU

Massageterapeut

Shang Wei

Terapeut

Evangelina
Almström

Receptionist

Boushura Alazzaui

Receptionist

Thoen Wibunkun

Massageterapeut

Nairs Harju

Massageterapeut

Tharinda Konsang

Massageterapeut

Thatsani Chuasadaeng

Massageterapeut

Sumalee Yankowski

Massageterapeut

Eva Braushi

Nagelterapeut

Pimploy Klinhom

Receptionist

Kimmy Guo

Nagelterapeut

Flora Han

Nagelterapeut

Kristina Luka

Receptionist

Kwanyoo Sukkaew

Massageterapeut

Våra salonger