Cutie Nails kungsholmen

Manikyr, Massage, FRIKSVÅRD mm

Med gångavstånd från centralen finns denna pärla på Kungsholmen när du vill slappna av och bli omhändertagen. I vår kinesiskinspirerande miljö kan du få massage, fotvård, manikyr mm. Vi har även friskvård i Kungsholmen.

Cutie-Nails-Kungsholmen-logo

Cutie Nails

Kungsholmen

Kom och slappna av och få din skönhetsbehandling, massage eller friskvård på vår kinesiskinspirerade salong i Kungsholmen, Stockholm. Vi finns på Drottningholmsvägen.

Välkommen!

Öppentider

Måndag - Fredag

Lördag

Söndag

10:00-19:00

10:00-19:00

10:00-19:00

Hitta till oss

Upplev fördelarna med friskvård hos Cutie Nails i Kungsholmen

En Friskvårdsdestination i hjärtat av Stockholm

I en värld där välbefinnande är av högsta prioritet, är Cutie Nails på Kungsholmen din fristad för total avkoppling och välmående. Med en asiatiskt inspirerad miljö erbjuder vi en unik upplevelse som smälter samman tradition och modernitet.

 

Friskvård i harmoni med kropp och själ

Vi tror på helhetshälsa och främjar det genom våra tjänster som sträcker sig bortom traditionell nagelvård. Hos oss hittar du en rad avslappnande behandlingar som främjar både kroppens och själens balans. Från massage till ansiktsbehandlingar, varje moment är utformat för att ge dig en djupgående känsla av välbefinnande.

 

Samarbete med Epassi mfl. för enkel och trygg Friskvård

För att göra din friskvårdsresa ännu smidigare samarbetar vi stolt med Epassi, Söderberg & Partners, Wellnet och Edenred

 

Investera i dig själv med friskvård hos Cutie Nails

Oavsett om du söker en stunds avkoppling mitt i vardagsstressen eller vill investera i din långsiktiga hälsa, är Cutie Nails din partner på vägen mot välmående. Besök oss på Kungsholmen och upptäck fördelarna med friskvård i en oas av lugn och skönhet.

Våra salonger